Mine tips til vakker vinterhud!

Det er den tiden på året igjen, huden blir tørr og livløs. Fargen fra sommersolen er borte for lengst og huden trenger litt hjelp. De siste årene har jeg prøvd virkelig alt på markedet og tror jeg har kommet frem til en trylleformel! Jeg har selvfølgelig et par tips jeg vil dele med dere.

Fuktighet er viktig!

Jeg bruker en litt tykkere fuktighetskremer. Dagkrem før makeup, nattkrem før senga. Akkurat nå tester jeg ut Emma S sin hudpleie serie og er strålende fornøyd.

Bytt ut foundationen din!

I juni måned må man bruke andre produkter på huden enn hva vi må nå i November. Nå som vinteren er rett rundt hjørnet bytter jeg alltid ut foundationen min. Jeg går for en med mer fukt og min favoritt(fortsatt) er Jane Iredale sin BB-cream. Holder på fuktigheten, er enkel å påføre og dekker/jevner ut.

Maska som gjør susen!

Ved spesielle anledninger tar jeg meg litt ekstra tid før makeup til å legge vidunder masken fra Swiss Clinic. Jeg tror det må være den beste fuktighets masken jeg noengang har prøvd. Du merker det bare på huden den har fått seg en skikkelig fuktighets boost. Burde virkelig testes ut!

Vann med sitron!

Nå begynner ho igjen! Veet, men jeg sverger til sitronvann. Det gjør bare noe med huden. Jeg har også generelt blitt flinkere til å drikke vann. Glød og fin hud har mye med hva man putter i kroppen fra innsiden. Rett kosthold og riktige fettsyrene kan faktisk hjelpe i kampen mot tørr hud. Jeg har også startet med grønn-juice! Suverene saker, oppskrift kommer senere.

Håper disse tipsene kan være hjelp til å bidre i kampen mot tørr hud!