Hår forteller så mye om en jente!

Visste du at hår er en av de første tingene hjernen registrerer når den skal skape et inntrykk og formening om et menneske? Hår forteller så mye om en jente.

Starten av 2021 var en veldig stressende periode og et slitsomt halvår. Det besto av krangling med alarmen, kaste på meg klær, sette opp ugredd hår i en strikk og løpe ut døren. Jeg hadde enkelt og greit ikke tid. Det syntes og merkes på håret. Hår og hud var ikke første prioritet og vitaminmangelen hadde satt sine spor. Jeg følte meg sliten og rett og slett veldig ustelt.

Jeg så bilder av andre jenter i denne perioden med perfekt hud og hår. En liten misunnelse snek seg frem. En dag møtte jeg en venninne av meg som har plettfri hud og langt, tykt hår som jeg lenge hadde beundret. Hun fortalte meg om Haircare. Det var hennes lille hemmelighet. Det kan være vanskelig å få i seg nok vitaminer gjennom kosthold alene, derfor er det så bra at Haircare inneholder alt man trenger for et sunt hår. Haircare er en kosttilskudd som består av ølgjær, kobber, sink og kobber. Alt det et sunt hår trenger. Enkelt å greit.

Tenk det, etter 6 måneder med Haircare er det nå jeg som får spørsmålet om hva jeg gjør for å få dette glansfulle, fyldige håret. Det hadde jeg aldri trodd. For et år siden sto jeg foran speilet og dro nesten av meg håret i frustrasjon. De små hårene som var knekt som resultat av mange år med tunge extensions begynte å vokse ut igjen. Etterveksten min gikk fra å vokse 0.5 cm i måneden til nesten 2 cm. Som med resten av kroppen er oppskriften på sunt hår å gi håret næringen det trenger. Sunt og vakkert hår kommer fra innsiden, ikke utsiden!

Jeg er virkelig fornøyd med Haircare. Jeg skriver aldri om produkter jeg ikke ville kjøpt og betalt for selv, derfor var det så viktig for meg å teste ut produktet over en periode. Dette produktet vil jeg virkelig anbefale til de av dere som sliter med tynt, tørt og livløst hår.